Onze nieuwe showroom biedt een goed overzicht van wat een hedendaagse keuken moet zijn. Praktisch, duurzaam en zeker ook een streling voor het oog, vooral voor mensen met een passie voor koken.


We richten ons vooral op liefhebbers van de moderne keuken. Met de laatste nieuwe modellen in country, lifestyle en home in onze showroom bieden we een keuze voor ieders smaak. Ons aanbod bestaat dus uit de gezellige landhuiskeukens, comfortkeukens en de meer exclusieve design modellen.


Opvallend is dat ook de materiaalkeuze zich in iedere stijl anders vertaalt. Werkbladen worden ook steeds dunner, we hebben zelfs speciale werkbladen in glas wat momenteel mooie trend aan het worden is. Nog een laatste nieuwe trend, die u in onze showroom kan bekijken, zijn de verlichte plinten onderaan de keuken. Al deze verschillende stijlen & trends kan u in onze showroom ontdekken en bewonderen.

Om de klanten van de kwaliteit te overtuigen, hebben wij in onze showroom een werkkeuken geïnstalleerd. Zo kan men ook de apparatuur in werking zien. Tijdens opendeurdagen zijn er steeds demonstraties die door hobbykoks gegeven worden.

 

 

 

Webdesign by V_Cre@tions